Ota yhteyttä

Yhteystiedot

ASIAKASPALVELUMME

email: info@zkilz.com
puh. / whatsapp: +358 40 1512 199 (ark. klo 8-16)

 


NOUTOMYYMÄLÄMME

Valiontie 2, 
94450 Keminmaa

Aukioloajat: ma - pe klo 8-16

Voit tilata tuotteet verkkokaupastamme jo kotona. Valitset vain toimitustavaksi Nouto Keminmaan Myymälästä. Saat ilmoituksen kun tilauksesi on valmiina noudettavaksi. 

Maksun voit hoitaa perinteiseen tapaan joko kortilla tai käteisellä.


 

Toimitus ja palautus

 

TOIMITUSTAVAT


POSTI

1-2 arkipäivää: Valitsemaasi Postin noutopisteeseen 9,95 €

3-5 arkipäivää: Valitsemaasi Postin noutopisteeseen: 5,95 €

4-7 arkipäivää: Lähetämme tilauksesi Pikkupakettina (ei tiistaijakelua). Jos lähetys ei mahdu postilaatikkoon, se tulee noudettavaksi lähipostista erillisellä ilmoituksella. 3,95 €

NOUTO

Nouto varastoltamme Keminmaalta : 0 €
Osoite: Valiontie 2, 94450 Keminmaa
Aukioloajat: ma-pe klo 8-16.

TILAUSTEN TOIMITUS

Tilauksesi laitetaan matkaan tilauksellesi valitun toimitusajan mukaisesti. Emme vastaa Postin kuljetuksesta johtuvista viivästyksistä. 

Kun tilauksesi lähtee matkaan, saat meiltä sähköpostitse tiedot lähetyksestä ja lähetystunnuksen, jolla voit seurata tilauksesi kulkua. Kun lähetys on saapunut perille noudettavaksi valitsemaasi toimipaikkaan, saat saapumisilmoituksen tekstiviestitse tai sähköpostitse. Tilausta noutaessasi tarvitset mukaan lähetystunnuksen ja henkilöllisyystodistuksen.

Lisätietoja Postin palveluista löydät täältä.

Huomioitavaa:

Noutamattomista paketeista aiheutuu Zkilzille huomattavia kuluja. Lain nojalla (1211/2013) pidätämme oikeuden laskuttaa aiheutuneet kulut asiakkaalta, jos toimitettuja paketteja palautuu meille noutamattomina. Laskutettava kulu on 19 € per noutamaton paketti, sisältäen toimituskulut, palautuskulut ja käsittelykulut. Huomioithan pakettisi noutoajan, ja ilmoitathan meille, jos et pääse noutamaan pakettiasi noutoajan puitteissa.

Posti säilyttää toimituksia noutopisteissä ja pakettiautomaateissa 7 vrk.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

PALAUTUSOIKEUS


1. Palautukset Suomessa

Sovita tuotetta ennen kuin irroitat tuotelaput.
Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossaan. Käytettyjen tai vaurioituneiden tuotteiden hintaa emme voi korvata. Huomioi tuotetta sovittaessasi, ettei siihen tartu tuoksuja, tahroja tai esim. eläinten karvoja. 
Mikäli tuotteen saadessasi huomaat siinä jotain kuljetuksen aikana syntyneitä vaurioita, ilmoitathan siitä viipymättä meille sopiaksesi vaihdosta tai palautuksesta.

Lähetä meille sähköinen palautuslomake. 
Voit lähettää sähköisen palautuslomakkeen Zkilz-tililtäsi, kohdasta tilaushistoria.

Käytä palautukseen samaa pakkausta, jossa sait tilauksesi.
Pakkaus tulee avata varoen, jotta sen voi sulkea palautusta varten uudelleen. 

RAHOJEN PALAUTUS ASIAKASTILILLE:
Palautuksesi talletetaan ensisijaisesti asiakastilillesi. Näin summa on käytettävissäsi seuraavaan tilaukseesi. Asiakastilisi summa näkyy ostoskorissasi, kun kirjaudut verkkokauppaamme tunnuksillasi.

Palautuksesta aiheutuvat toimituskulut 9,95 € maksat itse. Vähennämme kulut palautuksesi loppusummasta.

PALAUTUKSET POSTIN KAUTTA:
Toimita palautuspaketti Postin toimipisteeseen virkailijalle, ja ilmoita sopimustunnuksemme: 630944.
Laita tilauskuitti palautuspakettiin mukaan. 
Jos noudit tilauksesi Postin toimipisteestä, toimita palautuspaketti postiin virkailijalle.
Jos noudit tilauksesi Postin Pakettiautomaatista, toimita palautuspaketti samaan automaattiin. Tarvitset tekstiviestitse saamasi koodin, jolla sait luukun tilausta noutaessasi auki.
Säilytä palautuksestasi kuitti.

Huomioithan, että olet asiakkaana itse vastuussa palautuksestasi kunnes olemme vastaanottaneet sen käsittelyymme. Korvaamme kadonneiden tuotteiden hinnan vain kuittia vastaan.

Palautusaikaa on 30 vuorokautta siitä laskien, kun tilaus on vastaanotettu.
Palautuspaketti matkaa meille 2-4 arkipäivää.
Palautukset käsitellään n. 3 arkipäivän sisällä paketin saapumisesta.

Ensisijaisesti palautukset hyvitetään asiakastilillesi.

Jos sinulla on kysyttävää palautuksen hyvityksestä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme:

info@zkilz.com
+358401512199
Arkisin 8-16

 

Lähetä meille sähköinen palautuslomake, jolloin palautuksesi käsittely hoituu sujuvasti.
Jos olet rekisteröitynyt asiakkaaksi verkkokauppaamme, voit lähettää sähköisen palautuslomakkeen Asiakastililtäsi.

Laita palautuspakettiin mukaan tilauskuitti.

Alle 18-vuotiaalla täytyy olla huoltajansa suostumus tilauksen tekemiseksi. 


 


NOUTO

Nouto varastoltamme Keminmaalta : 0 €
Osoite: Valiontie 2, 94450 Keminmaa

Aukioloajat: ma-pe klo 8-16.


PALAUTUSOIKEUS

Palautusaikaa on 30 vuorokautta siitä laskien, kun olet vastaanottanut tilauksesi.

 

Maksutavat

KLARNA CHECKOUT 

Maksuliikenteemme tapahtuu Klarna Groupin tarjoaman Klarna Checkout -palvelun kautta. Palvelun avulla ostosten tekeminen on nopeaa, joustavaa ja turvallista. Palveluun tunnistautuminen on helppoa ja voit kätevästi valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. Palvelun käyttöehtoihin voit tutustua täällä. KÄYTÖSSÄSI OLEVAT MAKSUVAIHTOEHDOT OVAT LASKU, ERÄMAKSU, VERKKOPANKKIMAKSU, PAYPAL SEKÄ DEBIT- JA LUOTTOKORTIT

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot. Ajantasaiset ehdot löydät kassasivultamme. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta: http://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Klarna Checkout - palvelun kautta tapahtuneissa kortti- ja verkkopankkimaksuissa maksun saajana on Digital River World Payments AB.

 
 

Toimitusehdot

Tietoa toimituksiin ja palautuksiin liittyen löydät täältä.

Tiedot Klarnan maksutavoista löydät täältä

Alle 18-vuotiaalla täytyy olla huoltajansa suostumus tilauksen tekemiseksi. 

Huomaathan, että laskutamme asiakkaalta noutamattomista paketeista aiheutuvat kulut 19 €.
Noutamattomista paketeista aiheutuu Zkilzille huomattavia kuluja. Lain nojalla (1211/2013) pidätämme oikeuden laskuttaa aiheutuneet kulut asiakkaalta, jos toimitettuja paketteja palautuu meille noutamattomina. Laskutettava kulu on 19 € per noutamaton paketti, sisältäen toimituskulut, palautuskulut ja käsittelykulut. Huomioithan pakettisi noutoajan, ja ilmoitathan meille, jos et pääse noutamaan pakettiasi noutoajan puitteissa.


 


NOUTO

Nouto varastoltamme Keminmaalta : 0 €
Osoite: Valiontie 2, 94450 Keminmaa

Aukioloajat: ma-pe klo 8-16.


VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Palautusaikaa on 30 vuorokautta siitä laskien, kun olet vastaanottanut tilauksesi.

Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä 

Toimitusehdot lyhyesti:
 

Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.
Alle 18-vuotiaalla täytyy olla huoltajansa suostumus tilauksen tekemiseksi. Tuotteillamme on 30päivän ilmainen palautusoikeus. Sovita tuotetta ennen kuin irroitat tuotelaput. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossaan. Käytettyjen tai vaurioituneiden tuotteiden hintaa emme voi korvata. Huomioi tuotetta sovittaessasi, ettei siihen tartu tuoksuja, tahroja tai esim. eläinten karvoja. Mikäli tuotteen saadessasi huomaat siinä jotain kuljetuksen aikana syntyneitä vaurioita, ilmoitathan siitä viipymättä meille sopiaksesi vaihdosta tai palautuksesta.


Käsittelemme tilauksesi arkisin 24 tunnin kuluessa sen saapumisesta. Viikonloppuna tulleet tilaukset käsittelemme maanantaina. Ennen klo 14 saapuneet tilaukset lähetetään pääsääntöisesti samana päivänä. Kun tuotteet lähtevät kuljetukseen, saat sähköpostiisi tilauksen seurantanumeron.


Emme vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy meidän vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Zkilz-verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta

Tarkemmat toimitusehdot:

Toimitusaika

Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen ja pysymme sinulle luvatussa toimitusaikataulussa. Kun tilauksesi lähtee matkaan, saat meiltä sähköpostitse tiedot lähetyksestä ja lähetystunnuksen, jolla voit seurata tilauksesi kulkua. Kun lähetys on saapunut perille noudettavaksi valitsemaasi toimipaikkaan, saat saapumisilmoituksen tekstiviestitse tai sähköpostitse. Tilausta noutaessasi tarvitset mukaan lähetystunnuksen ja henkilöllisyystodistuksen.

Toimitustavat

Tarjoamme asiakkaillemme nopean ja edullisen toimitustavan, kuljetuskumppanimme Posti kuljettaa paketit joka puolelle Suomea.

1-2 arkipäivää: Valitsemaasi Postin noutopisteeseen 9,95 €

3-5 arkipäivää: Valitsemaasi Postin noutopisteeseen: 5,95 €

4-7 arkipäivää: Lähetämme tilauksesi Pikkupakettina (ei tiistaijakelua). Jos lähetys ei mahdu postilaatikkoon, se tulee noudettavaksi lähipostista erillisellä ilmoituksella. 3,95 €

Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatistatai toimipisteestä. Saat saapumisilmoituksen tailokerokoodin tekstiviestillä kun paketti on noudettavissa

Nouto Keminmaan myymälästä 0€

Voit myös noutaa tilauksesi Keminmaan myymälästämme arkisin klo. 8-16. Ilmoitamme asiakkaalle, kun tilaus on valmis noudettavaksi.

Osoite: Valiontie 2, 94450 Keminmaa

Noutamattomista paketeista aiheutuu Zkilzille huomattavia kuluja. Lain nojalla (1211/2013) pidätämme oikeuden laskuttaa aiheutuneet kulut asiakkaalta, jos toimitettuja paketteja palautuu meille noutamattomina. Laskutettava kulu on 19 € per noutamaton paketti, sisältäen toimituskulut, palautuskulut ja käsittelykulut. Huomioithan pakettisi noutoajan, ja ilmoitathan meille, jos et pääse noutamaan pakettiasi noutoajan puitteissa. Posti säilyttää toimituksia noutopisteissä ja pakettiautomaateissa 7 vrk.


Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.Vastuullisuus

 

 

YMPÄRISTÖVASTUU

 

Meille on tärkeää huomioida kestävää kehitystä. Se tarkoittaa muun muassa ympäristöystävällisten paitojen osuutta valikoimassamme. Kierrätämme jätteet niin tarkasti kuin mahdollista. Yksi tärkeimmistä askelista meille oli rakentaa ideaamme kestävän kehityksen arvopohjalle. Vaalimalla kestävän kehityksen arvoja meidän on helpompi vaikuttaa paitojemme alkuperään ja valmistukseen.  Me kaikki Zkilzillä kannamme tietoisen vastuun yrityksenä ja työnantajana. On erityisen tärkeää huomioida toimintamme vaikutuksia niin maailmalla kuin täällä Suomessa. Osoitteessa info@zkilz.com otamme vastaan kysymyksiä, ehdotuksia ja kritiikkiä.

Paitamme valmistetaan ekopuuvillatehtaalla, jonka olemme
varmistaneet vastuulliseksi toimijaksi. Tehdas sijaitsee Kiinassa, jossa meillä
on työntekijä varmistamassa vastuullisen toiminnan. Olemme toimineet
saman tehtaan kanssa jo vuosia hyvin kokemuksin. Haluamme toimia vastuullisesti, tunnistaa muutostarpeet ja kehittää toimintaamme jatkuvasti. Kaikki paitamme ovat ekologista ja korkealaatuista luomupuuvillaa. Painatukset tehdään ympäristöystävällisellä menetelmällä Meri-Lapissa. Valmiit tuotteet toimitamme asiakkaille matalalla hiiljalanjäljellä. Voit lukea asiasta lisää täältä

 

SOSIAALINEN VASTUU

 

Zkilzillä panostamme rehellisyyteen. Sitoudumme toimimaan kaikkia liikekumppaneitamme kohtaan reilusti ja laillisesti. Kaikki sidosryhmämme ovat meille erittäin tärkeitä, kuten oma henkilöstömme, asiakkaat, paikalliset asukkaat, alihankkijat ja moni muu. Jatkuvasti kehittyvä ja motivoitunut henkilöstö on menestyvän yrityksen voimavara.

Hyvä yhteishenki ja arvostus yhteisön sisällä rakentaa hyvät puitteet luovuudelle ja yksilölliselle vaikuttamiselle. On erityisen tärkeää että työyhteisömme jäsenet voivat olla omia itsejään rohkeasti. Yhdessä pyrimme huolehtimaan, että työnteko on hauskaa. Uskomme sanavapauteen ja luovaan ilmaisuun. Niinpä haluamme mahdollistaa sen toteuttamisen - vaikka mielipiteet eivät aina miellyttäisikään meitä yksilöinä.

 

 


Artistitilin sopimusehdot ja säännöt

Zkilz-säännöt

Zkilz on kanava, joka tarjoaa artisteille mahdollisuuden tuoda luovuutensa muiden saataville, ja asiakkaille mahdollisuuden hankkia itselleen jotain uniikkia.
Printtien luominen itse oman luovuuden siivittämänä tarjoaa rajattomat mahdollisuudet omien taitojen ilmaisuun.

Zkilz-yhteisö koostuu asiakkaista, artisteista ja ylläpitäjistä.
Tavoitteena olisi, että jokainen voi luoda oman henkilökohtaisen viestinsä maailmalle. Show us your zkilz!

Huomioithan, että joukossa voi olla designeja jotka eivät välttämättä miellytä sinua tai ajatusmaailmanne eivät kohtaa tai designeja jotka tuntuvat sinusta loukkaavilta. Me uskomme sananvapauteen ja luovaan (itse)ilmaisuun. Haluamme tarjota mahdollisuuden oman näkemyksen ilmaisuun– vaikka julkituodut mielipiteet eivät aina miellyttäisi meitä. Yksittäinen mielipide ei ole syy poistaa tai olla painamatta designia. Jätämme painamatta designit, jotka

 •  ovat lainvastaisia.
 •  levittävät vihaa lietsovaa sisältöä (vihapuhetta).
 •  yllyttävät väkivaltaan.
 •  ovat pornografisia.

Zkilz pidättää oikeuden poistaa sivustolta ja olla painamatta tuotteisiin yllä mainittuihin ryhmiin kuuluvia tuotteita ja designeja Zkilzin harkinnan mukaan. Lisäksi pidätämme itsellemme oikeuden poistaa muita arkaluontoisia sisältöjä tai rajoittaa niiden näkyvyyttä, jos se on tarpeen lastensuojelun tai yhteisön moninaisuuden vuoksi.

Joissain tapauksissa viestin konteksti on avain sen ymmärtämiseen. Haluamme rohkaista Zkilz-yhteisöä olemaan valppaana ja tuomaan ilmi designin, joka teidän mielestänne rikkoo sääntöjä. Otamme jokaisen ilmoituksen vakavasti, tutkimme jokaisen tapauksen huolellisesti ja tarpeen vaatiessa kysymme neuvoa asiantuntijoilta, ennen kuin reagoimme.

1. Lainvastaisuus

Olemme velvollisia noudattamaan lakia maissa, joissa tarjoamme palvelujamme.
Poistamme lainvastaiset designit tai tuotteet viivytyksettä.

2. Vihaa lietsovat sisällöt (vihapuhe)

Poistamme designit, jos niiden sisältö meidän mielestämme loukkaa ihmisiä suoranaisesti perustuen

 • etniseen ryhmään
 • alkuperään
 • uskonnolliseen vakaumukseen
 • sukupuoli-identiteettiin tai sukupuoleen
 • vammaisuuteen tai sairauteen

Organisaatiot tai yksityishenkilöt jotka loukkaavat toisia tai levittävät vihaa mainituista syistä, eivät ole tervetulleita zkilzille. Kuten kaikkien yhteisö-sääntöjemme kohdalla, luotamme siihen, että Zkilz-yhteisö tekee meille ilmoituksen tällaisista sisällöistä. 

Pidätämme itsellemme oikeuden sallia näihin aiheisiin liittyviä satiireja tai yhteiskuntakriittisiä kommentteja, jos niiden kontekstista ei ole epäilystä.

Siten yhteisömme voi Zkilzin avulla kyseenalaistaa ajatuksia, instituutioita ja tapoja ilmaisemalla niitä tuotteisiin painettuina. Se edistää keskustelua ja parantaa keskinäistä ymmärrystä.

Joissakin tapauksissa ihmiset saattavat luoda, ostaa tai myydä sisältöjä, jotka kopioivat vihaa lietsovia sisältöjä kiinnittääkseen siten muiden huomion vihapuheen olemassaoloon. Tällaisessa tapauksessa odotamme kyseiseltä henkilöltä, että hän tuo tarkoitusperänsä selvästi esiin, jotta voimme arvioida kontekstin oikein.

3. Väkivalta

Zkilz poistaa ilmiannetut sisällöt, jotka yllyttävät väkivaltaan tai loukkaavat, halventavat tai uhkaavat hyökkäysten, katastrofien tai rikosten uhriksi joutuneita.

Joissakin tapauksissa ihmiset saattavat luoda, ostaa tai myydä väkivaltaisia sisältöjä tuomitakseen ne tai saattaakseen ne yleiseen tietoisuuteen. Tällainen käyttö voidaan sallia, jos tarkoitusperä on selkeästi tuotu esiin. Poistamme sisällöt, jotka ihannoivat tai ylistävät väkivaltaa.

4. Pornografia

Ilmiannetut sisällöt poistetaan Zkilzin toimesta, jos ne ovat ensisijaisesti pornografisia. Tämä pätee eritoten alaikäisiä koskevaan pornografiaan. Pidätämme itsellemme oikeuden seksuaalisten sisältöjen näkyvyyden rajoittamiseen.

Zkilz-Artisteille

Voimassa 01.01.2020 alkaen

Yleistä

1. Sisältö

Nämä yleiset sopimusehdot sisältävät Artistien oikeudet ja velvollisuudet koskien Zkilz.comin Artisteille tarjoamien palveluiden käyttöä. Nämä yleiset sopimusehdot sisältävät Zkilz.com- kanavaa koskevat säännöt.

Artistin on hyväksyttävä yleiset sopimusehdot käyttääkseen palveluitamme. 

2. Tunne nämä käsitteet

"Tuotteet" ovat Zkilz.comissa myytäviä tuotteita, joita tarjotaan myytäviksi kolmansille osapuolille eli asiakkaille. Tuotteissa voi olla Zkilz- Artistien designeja. "Designit" ovat Artistien kuvina toteutettavia designeja eli suunnitelmia, jotka painetaan tuotteisiin.

"Nimikkeet" ovat yksittäisten designien yksilöllisiä tunnisteita.

“Zkilz-kanavassa” tuomme asiakkaiden saataville tuotteita, joihin on painettu Zkilz-Artistien designeja.

"Zkilz- tili" on Artistin käyttäjätili designien ja Artistin omien tietojen hallintaan Zkilz.comissa. 

"Toteutuneista myynneistä" Artisti saa oman palkkionsa. Toteutunut tarkoittaa seuraavaa:

 • tuotteen ostosta syntyy voimassa oleva sopimus
 • asiakas maksaa kauppahinnan eikä peruuta kauppaa 30 päivän kuluessa
 • tilattu tuote toimitetaan asiakkaalle
 • asiakas ei peruuta tilausta tai palauta sitä lainsäädännön tai tarjoamamme palautusoikeuden mukaisesti

 

3. Näin sinusta tulee Zkilz-Artisti

Avaa Zkilz.comin Artisti- tili. Lähetä meille täytetty rekisteröintilomake sivujemme kautta ja hyväksy sopimusehdot. Kun artisti-kanavasi on aktivoitu, voit ladata designejasi Artisti- tilillesi. Heti kun designisi julkaistaan, olet Zkilz-Artisti.

Olet vastuussa Zkilz- tilistäsi ja siten myös velvollinen antamaan tietosi täydellisesti ja oikein, sekä päivittämään muutokset. Näitä tietoja ovat erityisesti tiedot itsestäsi sekä palkkioittesi maksuun ja niiden verotukseen liittyvät tiedot. Tarvitsemme myös voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, jotta voimme pitää sinuun yhteyttä.

Ennen rekisteröintilomakkeen lähettämistä, tarkista antamiesi tietojen oikeellisuus.
Jos meillä on syytä epäillä tallennettujen tietojesi oikeellisuutta, pidätämme oikeuden lykätä designien julkaisemista tai maksujen suorittamista, kunnes saamme asiaan selvennyksen.

Sopimus voidaan tällä hetkellä tehdä seuraavilla kielillä: englanti ja suomi

4. Zkilzin suhde Artistiin

Zkilz on Artistin sopimuskumppani. Sopimus astuu voimaan, kun avaat Zkilz-tilin ja hyväksyt nämä yleiset sopimusehdot ja käyttöehdot. Sinä artistina voit keskittyä täysin designien luomistyöhön.

Me Zkilzillä huolehdimme kaikesta muusta, kuten esimerkiksi asiakaspalvelusta, tuotannosta ja toimituksista. Tämän vuoksi voimme myös hylätä toimitettuja designeja ja tilauksia, jotka eivät täytä teknisiä  vaatimuksiamme, tai jos epäilemme, että designit tai tilaukset rikkovat lakeja tai loukkaavat kolmannen osapuolen oikeuksia.

Kaikki viestintä Zkilz.comin asiakkaiden kanssa hoidetaan Zkilzin kautta, jotta tilaukset ja toimitukset hoituvat sujuvasti ja ongelmitta.

5. Zkilz-tilisi

Tallennamme antamasi tiedot, tilisi sisällön sekä tekemäsi asetukset kanavan sisäistä käyttöä varten. Voit tutustua näihin tietoihin Zkilz- tililläsi.

Yleiskatsaus lataamistasi designeista, toteutuneista myynneistä sekä maksetuista palkkioista on nähtävissä Zkilz-tililläsi.

Huolehdithan, että tilisi kirjautumistiedot ovat luottamuksellisia (sähköpostiosoite ja salasana). Huolehdithan, että mikään kolmas osapuoli ei saa niitä tietoonsa. Jos sinulla on syytä uskoa, että kolmas osapuoli on saanut käyttöönsä kirjautumistietosi, vaihda salasana ja ilmoita meille tästä viivytyksettä.

Lähetämme sähköpostitse tietoja mm. kanavan kehittämiseen liittyen ("Artisti-uutiskirje"). Voit peruuttaa uutiskirjeen milloin tahansa. Huomaa, että sinulle voidaan lähettää jatkossakin sopimukseen liittyvää tietoa sähköpostitse.


Kanavaa koskevat säännöt

1. Miten kanava toimii

Luo designeillesi sopivat nimitykset, jotta designisi löytyvät kanavasta helposti.

Zkilz voi julkaista ja käyttää Zkilz-kanavassa tarjoamiasi designeja kaikissa myyntikanavissa. Meillä ei kuitenkaan ole velvollisuutta julkaista tai käyttää kaikkia sinun designejasi. Pidätämme oikeuden kieltäytyä julkaisemasta designejasi oman harkintamme mukaan, rajoittaa ne tiettyihin myyntikanaviin tai lopettaa niiden julkaisu. Tämä pätee erityisesti, jos todetaan tai perustellusti epäillään, että designisi rikkoo lakeja tai loukkaa kolmannen osapuolen oikeuksia. Sama koskee myös käyttämiäsi nimityksiä.

Muut kanavamme palveluiden käyttäjät ja asiakkaat voivat yksilöidä kanavassa tarjoamiasi designeja määrittelemiemme teknisten mahdollisuuksien puitteissa. Esimerkiksi designin koko ja väri voivat olla muuteltavissa tuotteen ominaisuudet huomioon ottaen.


2. Palkkiosi kanavan myynneistä

Kun yksilöity tuote on myyty, osuutesi on kyseiselle yksilöidylle tuotteelle asettamasi design-hinta, josta on vähennetty yksilöidyn tuotteen myynnistä ja toimituksesta asiakkaalle aiheutuneen lainmukaisen liikevaihtoveron design-hinnan osuus. Tuotto on 10 % alv 0 % myyntihinnasta. Paidan myyntihinta 29,95€ - alv 24% = 24,15 €. Tästä kertyy Artistille 10 % = 3,00€ myyty paita. 10 paidalla on siis tienannut 30 €. Tulot tilitetään kuukausittain krediiteiksi Artisti-tilille. Kun Artisti haluaa nostaa tuottoja, hän tekee nostopyynnön Artisti-tililtään.

Kanavan yleiset säännöt

1. Hinnat ja tuotevalikoima

Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden ja painatusten hintoja sekä muokata tuotevalikoimaamme. Muutoksista, jotka koskevat Artistia tai Artistin designeja tai tuotteita, kerromme Artistille etukäteen kohtuullisen ajan puitteissa.

2. Palkkion tilitys

Tilitys ja maksaminen

Palkkiosi tilitetään kuukausittain viimeistään seuraavan kuukauden viidentenätoista arkipäivänä, mikäli Zkilz- tilillesi on kertynyt saldoa.

Maksamme kertyneen summan 15 työpäivän sisällä tilityksestä tililläsi annetussa valuutassa. Olemme kaikissa tapauksissa oikeutettuja suorittamaan maksut euroissa, jolloin valuuttojen muuntamiseen sovelletaan Suomen pankin valuuttakursseja.

Voit valita sinulle sopivan tilitysmenetelmän Zkilz- tililläsi. Tallenna tarvittavat maksutiedot, jotta voit vastaanottaa palkkiosi. Sinun täytyy olla palkkioiden vastaanottaja. Sinä vastaat mahdollisista kuluista, jotka aiheutuvat Zkilz- tilillesi tallennetuista vääristä maksutiedoista.

Sinä Artistina olet ilmoitusvelvollinen verottajalle tienaamiesi palkkioiden osalta. Zkilz ei ole ilmoitusvelvollinen verottajalle Artistien tienaamien palkkioiden osalta.  

3. Sinun sisältösi ja kanavamme palveluiden käyttö

Zkilz-kanavaan lataamasi sisältö kuuluu sinulle ("Oma sisältö"). Artizti omistaa designit. Zkilzillä käyttöoikeus niin kauan, kuin Artiztilla meillä tili. Jos haluat poistaa Artizti-tilin, voit valita jätätkö designisi myyntiin vai poistatko kaikki omat designit.

Tämä sisältää erityisesti tarjoamasi designit ja omat nimikkeesi.
Lataamasi sisältö painetaan tuotteisiin, joita asetetaan myyntiin asiakkaille Zkilz.comissa. Olet vastuussa lataamastasi sisällöstä. Siksi sinä Artistina designeja ladatessasi ja Artisi-tiliäsi käyttäessäsi vahvistat meille ja sidosyrityksillemme, työntekijöille ja laillisille edustajille, että oma sisältösi, oman sisältösi ja tuotteiden mainonta, sekä kanavamme käyttö eivät riko lakeja eivätkä loukkaa kolmannen osapuolen oikeuksia (erityisesti tekijänoikeuksia, henkilöllisyyteen liittyviä oikeuksia, tavaramerkkioikeuksia ja muita lähioikeuksia). Jos sinua vastaan esitetään tällaisia väitteitä, sinun tulee ilmoittaa tästä meille välittömästi.

Jos ilmenee syytä epäillä, että käytöksesi rikkoo lakeja tai loukkaa kolmannen osapuolen oikeuksia, voimme toteuttaa seuraavat toimenpiteet:

Jos edellä mainittuja velvollisuuksia rikotaan, Zkilz ja sidosyrityksemme, työntekijämme ja lailliset edustajamme voivat vaatia sinulta korvausta syntyneistä vahingoista ja vapautusta kaikista kolmansien osapuolien vaatimuksista.

4. Markkinointi ja mainonta

Meillä Zkilzillä on oikeus käyttää sisältöäsi ja lataamiasi designeja mainostarkoituksessa. Meillä on oikeus mainita sinut Artistina mainoksissa suosituksena. Meillä ei kuitenkaan ole sitovaa velvollisuutta mainita sinua.

5. Vastuunrajoitus

Huolimattomuustapauksissa me (ja lailliset valtuutettumme, työntekijät ja edustajat) olemme vastuussa vain vahingoista, jotka aiheutuvat kuolemaan johtaneista tai ruumiillisista tai terveydellisistä vaurioista tai aiheutuvat olennaisen sopimusvelvoitteen rikkomisesta. Olennainen sopimusvelvoite on velvoite, jonka täyttäminen mahdollistaa sopimuksen asianmukaisen täytäntöönpanoon, ja jonka noudattamiseen sinä jatkuvasti luotat ja voit luottaa. Tässä tapauksessa meidän vastuumme rajoittuu ennakoitavissa olevan, tyypillisesti syntyvän vahingon korvaamiseen. Edellä kuvattu vastuunrajoitus ei kuitenkaan päde, jos me olemme sinua kohtaan vilpillisesti salanneet puutteen, antaneet tuotteen laadusta aiheettoman takuun vastoin parempaa tietoamme tai olemme lainsäädännön mukaan vastuullisia tuottamuksesta riippumatta.

6. Sopimuksen kesto ja päättäminen

Zkilzin ja Artistin välisemme sopimus on voimassa toistaiseksi, ja kumpi tahansa osapuoli voi sanoa sen irti milloin tahansa kirjallisesti. Sopimus päättyy heti, jos suljet Zkilz- tilisi. Sopimuksen irtisanomisen jälkeen sinulle maksetaan vielä Zkilz- tililläsi oleva saldo, huomioiden kohdan 3c.

7. Loppumääräykset

Sinulla on kuittaus- tai panttioikeus vain siltä osin kuin vaatimuksesi on lainvoimainen tai kiistaton. Lisäksi voit käyttää panttioikeutta vain jos vaatimuksesi perustuu tähän sopimukseen. Sinulla on joka tapauksessa oikeus Suomen virhevastuusäännöksiin perustuviin korvauksiin.

Et voi siirtää Artisti-tiliäsi ja sopimustamme toiselle henkilölle hyväksyttämättä tätä ensin kirjallisesti Zkilzillä. Sama pätee vaatimuksiisi sopimuksestamme. Artistin tekemiä, näistä sopimusehdoista poikkeavia, niiden vastaisia tai niitä täydentäviä sopimusjärjestelyjä ei sovelleta. Muutoksia Artistin kanssa tehtyyn sopimukseen (mukaan lukien nämä sopimusehdot) voidaan tehdä seuraavasti:

Jos muutos sopimukseen on sinulle kohtuullinen, meillä on oikeus muuttaa sopimusta, jos lainsäädännölliset, taloudelliset tai tekniset puitteet, joihin tämä sopimus perustuu, olennaisesti muuttuvat, tai kanavaamme päivitetään uusia ominaisuuksia tai ominaisuuksia muokataan. Muutos sopimukseen on kohtuullinen, jos sopimuksen osapuolten tilanne ei merkittävästi muutu, osapuolten välinen tasapaino ei merkittävästi häiriinny ja käyttämäsi kanavan palvelut eivät merkittävästi rajoitu.

Jos sopimusta on aiheellista muuttaa tällaisissa tapauksissa, tiedotamme Artistille sopimuksen muutoksesta hyvissä ajoin ennen sopimuksen muutoksen voimaantuloa. Tarjoamme Artistille mahdollisuutta vahvistaa uusi sopimus. Jos Artisti ei vastusta uuden sopimuksen voimaantuloa tiedotteessa annetun ohjeen mukaan määräajan puitteissa kirjallisella ilmoituksella, tulevat yleisten ehtojen muutokset voimaan. Jos Artisti vastustaa uuden sopimuksen voimaantuloa tiedotteessa ohjeistettujen muotovaatimusten mukaisesti, sopimus jatkuu ilman muutoksia. Tässä tapauksessa meillä on oikeus tarvittaessa purkaa Artistin sopimus, jotta kaikkien Artistien ja yhteistyökumppaneiden yhdenmukainen kohtelu on varmistettu reilulla ja luottamuksellisella tavalla. 

Sopimusta säätelevät Suomen lait ottamatta huomioon kansainvälistä yhdenmukaista lainsäädäntöä, erityisesti YK:n kansainvälistä kauppalakia (CISG) ja lainvalintasääntöjä.

Jos Artistin ja Zkilzin välille syntyy erimielisyyttä sopimuksen alaisista asioista, oikeuspaikka on yrityksemme kotipaikka

Jos yksi tai useampi näiden sopimusehtojen säännöksistä on osittain tai kokonaan osoitettu virheelliseksi tai mitättömäksi tai muuttuu sellaiseksi, tai jos näissä sopimusehdoissa todetaan aukkokohtia, sopimuksen pätevyys säilyy muilta osin rikkomattomana.


Kiitos sinulle, että olet lukenut nämä sopimusehdot.
Toivomme menestyksekästä yhteistyötä, ja sinulle menestystä Zkilz.comin kumppanina!

FAQ

Täältä löydät yleisimmät kysymykset vastauksineen.

Jos et löydä vastausta kysymykseesi, asiakaspalvelumme auttaa. Ota yhteyttä: 
email: info@zkilz.com
puh / whatsapp: +358 40 1512 199 (ark. klo 8-16)
Yhteydenottolomake 1. MITEN TEEN TILAUKSEN?

Alle 18-vuotiaalla on oltava huoltajansa suostumus tilauksen tekemiseen.

Rekisteröitymällä sivun oikeasta yläkulmasta voit luoda itsellesi asiakastilin. Asiakastilille tallentuvat tiedot kaikista ostoistasi. Voit myös rekisteröityä artistina, jolloin voit seurata designiesi myyntiä sekä hallinoida omia tietojasi.

Tilaaminen onnistuu myös ilman rekisteröitymistä keräämällä tuotteet suoraan ostoskoriisi.

Klikkaa haluamasi tuotteen kuvaa, valitse oikea koko ja väri ja klikkaa ”lisää ostoskoriin”- painiketta. Tuote siirtyy automaattisesti ostoskoriisi ja voit jatkaa tuotteisiin tutustumista. Voit tarkastaa ostoskorisi tilanteen ”ostoskorisi”- kohdasta. Voit tarkistaa siitä tilauksesi ja jatkaa maksutapahtumaan, poistaa tuotteita tai palata jatkamaan ostoksia. 

Tarkistettuasi ostoskorin voit siirtyä maksutapahtumaan. Mikäli olet kirjautunut, asiakastilisi tiedot tulevat automaattisesti lomakkeelle näkyviin. Muussa tapauksessa voit täyttää tilauslomakkeen tiedot myös kirjautumatta,

Seuraa tilauslomakkeen ohjeita. Onnistuneesta tilauksesta saat aina tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Toimitustiedot ja lähetystunnuksen saat sähköpostitse sitten kun tilauksesi on varastollamme pakattu.


2. MITEN, MILLOIN JA MINNE TILAUKSENI TOIMITETAAN?

Valitset tilausta tehdessäsi toimitustavan, joka vaikuttaa toimitusaikaan. Tilauksesi lähtee matkaan valitsemasi toimitustavan mukaisen toimitusajan puitteissa.

Kuljetuskumppanimme on Posti. Emme vastaa Postin kuljetuksista johtuvista viivästyksistä.

Kun tilauksesi lähtee matkaan, saat meiltä sähköpostitse tiedot lähetyksestä ja lähetystunnuksen, jolla voit seurata tilauksesi kulkua. Kun lähetys on saapunut perille noudettavaksi valitsemaasi toimipaikkaan, saat saapumisilmoituksen tekstiviestitse tai sähköpostitse. Tilausta noutaessasi tarvitset mukaan lähetystunnuksen ja henkilöllisyystodistuksen.

Huomioitavaa:

Noutamattomista paketeista aiheutuu Zkilzille huomattavia kuluja. Lain nojalla (1211/2013) pidätämme oikeuden laskuttaa aiheutuneet kulut asiakkaalta, jos toimitettuja paketteja palautuu meille noutamattomina. Laskutettava kulu on 19 € per noutamaton paketti, sisältäen toimituskulut, palautuskulut ja käsittelykulut. Huomioithan pakettisi noutoajan, ja ilmoitathan meille, jos et pääse noutamaan pakettiasi noutoajan puitteissa.

Lisätietoja toimituksista tästä.  


3. VOINKO MAKSAA TILAUKSENI LASKULLA TAI OSAMAKSULLA?

Käytössäsi on Klarnan lasku sekä osamaksu. Lisätietoja tästä. Klarna- sopimusta varten tarvitset suomalaisen henkilötunnuksen.

Jos valitset maksutavaksi laskun tai osamaksun, toimitusvaihtoehtoja postin pakettiautomaattiin on rajattu. Muut toimitustavat ovat tällöin käytössäsi.

Löydät tarkemmat tiedot maksutavoistamme tästä.


4. MITEN PALAUTUS HOIDETAAN? 

Jos tarpeen, palautus onnistuu helposti Zkilzin kanssa asioidessasi.

Sovita tuotetta ennen kuin irroitat tuotelaput.
Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossaan. Käytettyjen tai vaurioituneiden tuotteiden hintaa emme voi korvata. Huomioi tuotetta sovittaessasi, ettei siihen tartu tuoksuja, tahroja tai esim. eläinten karvoja. 
Mikäli tuotteen saadessasi huomaat siinä jotain kuljetuksen aikana syntyneitä vaurioita, ilmoitathan siitä viipymättä meille sopiaksesi vaihdosta tai palautuksesta.

Lähetä meille sähköinen palautuslomake. 
Voit lähettää sähköisen palautuslomakkeen Zkilz-tililtäsi, kohdasta tilaushistoria.

Käytä palautukseen samaa pakkausta, jossa sait tilauksesi.
Pakkaus tulee avata varoen, jotta sen voi sulkea palautusta varten uudelleen. 

RAHOJEN PALAUTUS ASIAKASTILILLE:
Palautuksesi talletetaan ensisijaisesti asiakastilillesi. Näin summa on käytettävissäsi seuraavaan tilaukseesi. Asiakastilisi summa näkyy ostoskorissasi, kun kirjaudut verkkokauppaamme tunnuksillasi.

Palautuksesta aiheutuvat toimituskulut 9,95 € maksat itse. Vähennämme kulut palautuksesi loppusummasta.

PALAUTUKSET POSTIN KAUTTA:
Toimita palautuspaketti Postin toimipisteeseen virkailijalle, ja ilmoita sopimustunnuksemme: 630944.
Laita tilauskuitti palautuspakettiin mukaan. 
Jos noudit tilauksesi Postin toimipisteestä, toimita palautuspaketti postiin virkailijalle.
Jos noudit tilauksesi Postin Pakettiautomaatista, toimita palautuspaketti samaan automaattiin. Tarvitset tekstiviestitse saamasi koodin, jolla sait luukun tilausta noutaessasi auki.
Säilytä palautuksestasi kuitti.

Huomioithan, että olet asiakkaana itse vastuussa palautuksestasi kunnes olemme vastaanottaneet sen käsittelyymme. Korvaamme kadonneiden tuotteiden hinnan vain kuittia vastaan.

Palautusaikaa on 30 vuorokautta siitä laskien, kun tilaus on vastaanotettu.
Palautuspaketti matkaa meille 2-4 arkipäivää.
Palautukset käsitellään n. 3 arkipäivän sisällä paketin saapumisesta.

Ensisijaisesti palautukset hyvitetään asiakastilillesi.


5. REKLAMAATIOT

Jos havaitset tuotteessa valmistusvian tai virheen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Käsittelemme reklamaatiot tapauskohtaisesti. 

Reklamaatio-tapauksissa sovitaan tapauskohtaisesti, miten asiassa edetään. Jos haluat palauttaa reklamoitavan tuotteen, voit palauttaa sen meille asiakaspalautuksena, eikä siitä aiheudu sinulle postituskuluja. Palauta tuote myös samassa pakkauksessa, jossa sen sait. Toimita paketti postiin ja ilmoita virkailijalle kyseessä olevan asiakaspalautus. Myös esim. postista saatava postituspussi sopii tarkoitukseen. Muista laittaa paketin mukaan viestiä, josta ilmenee nimesi, tilaustietosi, sekä miten haluat reklamoitavan palautuksen kanssa toimia. Merkitse vaan paketin päälle ASIAKASPALAUTUS, ja osoitetiedot: Disturb Scandinavia Oy, Valiontie 2, 94450 Keminmaa.

Ota reklamaatio- tapauksissa aina yhteyttä asiakaspalveluumme:
+358401512199 (ark. klo 8-16),
info@zkilz.com,
tai sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.


6. MITEN PÄÄSEN ARTISTIKSI

Artistiksi pääset rekisteröitymällä verkkokauppaamme kohdasta Asiakaspalvelu ja Zkilz-tili. Täytä lomakkeelle tarvittavat tiedot ja valitse "rekisteröidyn Suunnittelijana". Kuka tahansa voi rekisteröityä ja luoda itselleen Zkilz- tilin ja toimia Artistina.

Zkilz-tililtäsi voit ladata myyntiin designejasi, seurata tilin saldoa ja tapahtumia, sekä hallinoida omia tietojasi, kuten Artistiesittelytekstiä, profiilikuviasi ja maksutietojasi.


7. KUINKA LATAAN DESIGNIN?

Voit ladata myyntiin haluamasi designit Zkilz-tililtäsi kohdasta "lataa designeja". Ennen kuvien julkaisemista, niiden sisältö tarkistetaan. Näet Zkilz-tililtäsi myös reaaliaikaiset tapahtumat koskien designejasi. Tiedostotyypit: .jpeg, .png, .ai, .pdf. Minimi koko: 1200px. Lataamalla tiedoston palvelimelle vahvistat, että olet tekijänoikeuden haltija tai että sinulla on käyttölupa.


8. MITEN TIENAAN ARTISTINA?

Tuotto on 15 % alv 0 % myyntihinnasta. Paidan myyntihinta 29,95 €
- alv 24% = 24,15 €. Tästä kertyy Artistille 15 % = 3,62 € /myyty paita. 10
paidalla on siis tienannut 36,20 €. Tulot tilitetään kuukausittain krediiteiksi Artisti-tilille. Kun Artisti haluaa nostaa tuottoja, hän tekee nostopyynnön Artisti-tililtään.


9. KUKA OMISTAA DESIGNIT?

Artisti omistaa designit ja Zkilzillä on käyttöoikeus niin kauan kuin Artistilla on Artisti-tili. Jos poistat Artisti-tilin, saat valita jätätkö tuotteesi myyntiin jolloin tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, vai poistatko kaikki omat designit Zkilzistä. Voit myös vapaasti myydä tai käyttää omia printtejäsi myös muissa palveluissa.

Markkinoimme Zkilz-verkkokauppaa lähinnä sosiaalisen median mainoskanavissa. Satunnaisesti valitut printit näkyvät mainonnassa. Artistin omien printtien promoaminen omissa kanavissa ja verkostoissa on toki sallittua ja suotavaakin artistin oman tuoton kasvattamiseksi.


Yritys

Ajatus Zkilzin perustamisesta on kytenyt pitkään. Olemme olleet verkkokauppa-alalla vuodesta 2011, ja usein puheissa on ollut toiminnan laajentaminen painotoimintaan. Koemme, että tietty yksilöllisyys ja monipuolisuus puuttuu jo olemassa olevista palveluista. Vahvana moottorina Zkilzin perustamiseen on toiminut halu tuoda kotimainen, ekologisia ja eettisiä arvoja kunnioittava painopalvelu, joka kokoaa yhteen Artistit ja ostajat.
 
Zkilzin ideana on tarjota kanava, jonne voit luoda omia designejasi muiden ostettavaksi paidan muodossa. Tai voit halutessasi ostaa valmiita paitoja haluamallasi printillä. Voit siis valita joko shoppailun tai liittyä Artistiksi ja näyttää zkilzisi muille!
 
Kestävä kehitys on meille tärkeää. Kaikki paitamme valmistetaan ekologisesta ja korkealaatuisesta puuvillasta. Paidat ovat omaa tuotantoamme ja olemme valinneet vastuulliset tuotantomenetelmät ja -olosuhteet. Ympäristöystävälliset painatukset teemme Meri-Lapissa, Keminmaalla.
Toimitamme valmiit tuotteet asiakkaillemme matalalla hiilijalanjäljellä!
 

Asiakastyytyväisyys on ykkösprioriteettimme. Asiointi verkkokaupassa on tehty turvalliseksi yhteistyössä luotettavien maksuliikennekumppaneidemme kanssa. Haluamme tehdä parhaamme rakentaaksemme yhdessä asiakkaidemme kanssa toimivan ja asiakaslähtöisen verkkokaupan, ja siihen tarvitsemme myös sinun palautettasi!

 Zkilz löytyy myös Facebookissa @Zkilzofficial ja Instagramissa @zkilzofficial

 


Y-tunnus

2381417-0


Omistajat

Tiina Skinnari ja Petri Skinnari

Sähköposti: etunimi.sukunimi@disturb.fi
Tiina Skinnari: +358 44 033 13 73
Petri Skinnari: +358 40 742 76 94


Postiosoite

Zkilz.com (Disturb Scandinavia Oy)
Valiontie 2
94450 Keminmaa


Laskutusosoite

Verkkolaskutusosoite: 003723814170
Verkkolaskuoperaattori: OpusCapita (E204503)
OVT- tunnus: 003723814170 

Sähköpostiskannauksen osoite: disturbscandinaviaoy.FI.P.106492-2(at)docinbound.com

Disturb Scandinavia Oy (OpusCapitan skannauspalvelu)
PL 22877
00063 Laskunet


Laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta aineistoa, kuin laskuja.Asiakaspalvelumme auttaa, mikäli tuotteistamme tai palveluistamme on kysyttävää tai reklamoitavaa. Käsittelemme palautteet ja reklamaatiot tapauskohtaisesti, ja otamme mielellämme palautetta vastaan. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi verkkokaupan ja asiakkaan välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Riitatilanteissa kehotamme asiakasta kääntymään asiakaspalvelumme puoleen, ja mikäli asiaa ei saada ratkaistuksi, sen jälkeen kuluttajaneuvonnan puoleen.


Euroopan komission verkkovälitteinen riidanratkaisufoorumi: ec.europa.eu/odr


Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Zkilzin Eväste- Ja Tietosuojakäytäntö

Asiakkaidemme tietojen suojaaminen ja turvallinen käsittely on meille ensiarvoisen tärkeää. Keräämme tietoa kaikista vierailuista verkkosivuillamme. Käytämme tietoja parantaaksemme käyttäjäkokemustasi, arvioidaksemme Zkilzin sivuston käyttöä ja tukeaksemme markkinointiamme. Tietoja kerätään Zkilzin sivustolla voimassa olevan lainsäädännön ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Zkilz kerää asiakkaistaan tietoa eri lähteistä:

    • Evästeet, kun vierailet verkkosivuillamme: esim. IP-osoite, maa, katsellut sivut, tuoteryhmät ja merkit, vuorovaikutus/klikkaukset ja haut.

    • Tilaukset: esim. demografiset tiedot, sähköpostiosoite, maksutiedot, tuotteet, tilausmäärä, alennuksen määrä, merkit ja ostotiheys. Mukaan lukien kauppaa koskevien sähköpostien lähetys: esim. tilaus-, lähetys- ja palautusvahvistus.

    • Käyttäjän reagointi ja toiminta viestinnässä (sähköposti, tekstiviesti, suoramainonta tai puhelin): esim. avausnopeus, klikkausnopeus ja sähköpostien lukemiseen käytetty aika, lähettävä verkkotunnus ja sähköpostiohjelman tyyppi

    • Käyttäjien itse lisäämät tiedot: esim. tuotearvostelut tai tiedon lisääminen asiakasprofiiliin

 

Tietoja kerätään seuraavista syistä:

    • Velvoitteet. Täyttääksemme velvoitteemme asiakkaitamme ja palvelumme käyttäjiä kohtaan (esim. tilaukset, laskutus, asiakaspalvelu ja Zkilzin asiakastilit).

    • Asiakaspalvelu. Voidaksemme tarjota asiakaspalvelua eri kanavissa. Vastataksemme tilaustasi tai aikaisempia tilauksiasi koskeviin kysymyksiin, oikaistaksemme virheitä ja tarjotaksemme asiakkaille apua.

    • Markkinointi. Tarjotaksemme inspiraatiota, tuotetarjouksia ja yksilöllisiä suosituksia verkon, sähköpostin, tekstiviestin, suoramainonnan, puhelimen ja kolmannen osapuolen mainonnan välityksellä.

    • Asiakastyytyväisyys. Parantaaksemme asiakkaidemme tyytyväisyyttä Zkilzin palveluihin, esim sivuston käyttökokemuksen yksilöinti sekä uusien ominaisuuksien, palvelujen ja tuotteiden kehitys. Tähän sisältyvät myös verkkosivujemme ja järjestelmän hallinta, suojaus ja ylläpito.

    • Petokset & riskit. Estääksemme petokset ja tehdäksemme riskiarvioita.

    • Lainsäädäntö. Noudattaaksemme voimassa olevaa lainsäädäntöä.


Alla henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

  ______________________________________________________________________

Rekisteriseloste

Asiakkaidemme tietojen suojaaminen ja turvallinen käsittely on meille ensiarvoisen tärkeää.
Alla henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste. 

Rekisterinpitäjä

Disturb Scandinavia Oy
Valiontie 2, 94450 Keminmaa 
Y-tunnus: 2381417-0

Yhteyshenkilö Rekisteriä Koskevissa Asioissa

info@zkilz.com

Rekisterin Nimi

Zkilz.com:n asiakas- ja käyttäjärekisteri.

Rekisterin Käsittelyn Tarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Zkilz.com:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä tilauksien hallinta ja käsittely. Käyttäjä- ja asiakasrekisterillä pidetään yllä tiedot Zkilz.com- verkkopalvelun käyttäjistä sekä heidän profiileistaan ja ostoistaan. Samalla ylläpidetään kilpailujen ja kyselyjen tulokset. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin.

Rekisterin Tietosisältö

Käyttäjien asiakastiedot ja profiilit (rekisteröintilomake), tilausten tiedot, sivuston käyttötiedot ja klikkihistoria, käyttäjätunnukset ja salasanat, kilpailujen ja kyselyjen palautteet, ostohistoria.

Säännönmukaiset Tietolähteet

Verkkokauppa ja siihen liittyvät järjestelmät sekä lisäksi verkkokaupan markkinointiin liittyvät kampanjat.

Tietojen Säännönmukaiset Luovutukset

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille lukuunottamatta verkkokaupan tekniseen hallinnointiin tai tilauksen kuljetus- ja maksuliikenteeseen liittyviä toimia. Rekisteri on suojattu salasanalla.

Tietoja voidaan luovuttaa nähtäväksi rekisterissä oleville henkilöille tarkistusta varten. Asiakastiedot voidaan poistaa järjestelmästä pyydettäessä.

  _______________________________________________________________________

LÄHETYSPERUSTEET

Uutiskirjeen Tilaus

Tilatessasi uutiskirjeen, hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen Zkilzin uutiskirjeen tilaajarekisteriin. Saat jatkossakin tietoja Zkilzin tarjouksista ja ale-kampanjoista suoraan sähköpostiisi.

Rekisterin pitämisen peruste: suoramarkkinointi, markkina- ja mielipidetutkimus sekä tilastointi (5§ 4 mom.).

Sähköpostirekisteristä voi erota milloin vain uutiskirjeen alalaidasta löytyvästä linkistä, tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (info@zkilz.com).

Suoramarkkinointiviestien Tilaus

Tilatessasi suoramarkkinointiviestimme, hyväksyt puhelinnumerosi lisäämisen Zkilzin suoramarkkinointiviestien tilaajarekisteriin. Saat jatkossakin tietoja Zkilzin tarjouksista ja ale-kampanjoista suoraan matkapuhelimeesi.

Rekisterin pitämisen peruste: suoramarkkinointi, markkina- ja mielipidetutkimus sekä tilastointi (5§ 4 mom.).

Tekstiviestirekisteristä voi erota milloin vain. Ohjeet löytyvät viesteistämme, tai ottamalla yhteyttä Zkilzin asiakaspalveluun (info@Zkilz.com).